Podcast

Birgitte Fjørtoft, Liv Anna Hagen og Elisabeth Anvik leder dere gjennom samtaler om det myldrende livet i barnehagen.

En høylytt og meningstett podcast om barnehagefaglige temaer. Lytt til spennende møter mellom teori, praksis, politikk og etikk! En pedagogisk podd om hverdagen, utdanninga, kulissene og framtidas forutsetninger for demokrati og bærekraft.

Sondre og Trond er to førskolelærere av den gamle skolen. Sondre, som mange kanskje kjenner fra NRK-serien Verdens beste pappa, jobber fortsatt i barnehage. Trond jobber med kurs, konferanser og utgivelse av fagbøker på barnehagefeltet. De liker å møtes over en kopp kaffe før tidligvakt for å diskutere barnehagefag, praksis og barneoppdragelse.

Podcast laget av Espira Kunnskapsbarnehagen

Små barn – store muligheter

Seksårsreformen er et tema som engasjere mange i barnehagesktoren. Var det lurt å senke skolestart til seks år, eller hadde seksåringene det bedre i barnehagen? Professor Elisabeth Bjørnestad leder arbeidet med å evaluere den store reformen som ble iverksatt for 20 årssiden. I denne podkasten forteller hun litt om hva som er skjedd siden 1997, og hva status er for 6-åringens hverdag i dag.

Læringsmiljøsenterets podcast for deg som jobber i skole eller barnehage.

Perspektiver – på barnehagefaglige fenomener laget av Øystein Skundberg og Nina Odegard. Podcasten er opprettet for å kunne være i samtale med studenter, lærere og andre rundt relevante temaer innenfor barnehagefaglige fenomener.

Dette er første av mange episoder av podkasten » Si det Høyt. Her tar vi for oss tilvenning som tema. Deltagere er Marie Moberg, Marthe Ødegaard og Leandro Rocha som er pedagogiske ledere.