Organisasjon og ledelse

Barnehagen er en viktig del av offentlig sektor. Moderniseringen av sektoren har fått konsekvenser for barnehagens ledelse. I tillegg er barnehagen underlagt politisk innflytelse både nasjonalt og internasjonalt. Dette gjør at det stilles store og tildels komplekse krav til barnehageledelsen, barnehagenstyreren.

Blogg

Kristin Holte Haug er dosent i universitets- og høgskolepedagogikk ved barnehagelærerutdanningen, OsloMet – storbyuniversitetet. Hun er engasjert i prosjektet Rekomp, og har nå skrevet om nettressursen for ansatte i barnehager (oslovikenbarnehager.no) på sin egen blogg. Gå til denne siden for å lese innlegget, og få mer inspirasjon fra bloggen til Kristin!

Tittel: Entusiasme for endring i barnehagen
Forfatter: Vibeke Mostad, Tore Skandsen, Jarl Inge Wærness, Yngve Lindvig

Utgitt: 2021
ISBN: 9788205519244