Kurs

FORSKERFABRIKKEN tilbyr flere ulike kurs for ansatte i barnehagen. Alle kurs består av praktiske øvelser og eksperimenter. På den måten blir kursdeltakerne best rustet til å fortsette arbeidet i sin barnehagehverdag. Gjennom en leken tilnærming studerer vi naturen og gjøre spennende eksperimenter som pirrer barns naturlige forskertrang og nysgjerrighet. Kursene passer både for pedagogiske ledere og assistenter.

FISKSPRELL

Det er viktig at mattilbudet i barnehagen er sunt og godt. Fiskesprells kurs for ansatte i barnehage er et bidrag til å følge opp myndighetenes retningslinjer for mat og måltider i barnehagen. 

KURS FOR BARNEHAGEANSATTE: EN ROMEKSPEDISJON – LEK OG LÆR MED VERDENSROMMET

Målgruppe: Barnehageansatte som jobber med barn i aldersgruppen 3-6 år.

Læringsutbytte: Kurset skal gi barnehageansatte erfaringer og kunnskap som gjør dem i stand til å legge til rette for et prosjektarbeid om verdensrommet som involverer lek og læring og som ivaretar barnas medvirkning.

eTwinning

eTwinning er et gratis tilbud til lærere, elever og barnehagebarn i barnehage og grunnopplæringen. eTwinning legger til rette for pedagogisk samarbeid mellom skoler og barnehager i ulike land for å utvikle bruk av IKT i læring. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.